Sandra

Al ruim 25 jaar werk ik met heel veel plezier als verloskundige in Ridderkerk e.o. De begeleiding van een zwangere, het bijstaan bij de bevalling en het zien groeien van een nieuw gezin fascineert mij steeds opnieuw. Er is altijd weer een andere dynamiek die zijn eigen benadering nodig heeft. Dit maakt mijn werk zeer gevarieerd.

 

In de loop van de jaren is mijn vak heel erg veranderd en die veranderingen geven ook weer nieuwe mogelijkheden. Ik hou ervan om mezelf te blijven uitdagen. Om die reden heb ik de opleiding tot verloskundige homeopaat afgerond. Dit is een post HBO-opleiding van anderhalf jaar. Ik ben erg enthousiast! Homeopathie biedt milde en veilige oplossingen waarbij wordt uitgegaan van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Er vallen puzzelstukjes op zijn plek waar ik al jaren tegenaan liep. In de zwangerschap ervaren vrouwen regelmatig klachten. Niet altijd zijn reguliere medicijnen wenselijk, en onze huis- tuin- en keuken adviezen werken niet altijd afdoende. Het hoort erbij is dan de boodschap. Nu kan ik door middel van homeopathische middelen op een natuurlijke wijze de periode van zwangerschap, bevalling en kraamtijd ondersteunen.

 

Ik ben moeder van twee mooie meiden uit China en woon samen met de meiden en mijn partner in Barendrecht. Ik hou van reizen, wandelen, lezen en lekker rommelen in huis. Een druk leven dus, maar ik haal veel voldoening uit de dingen die ik doe. Op die manier probeer ik een goede balans tussen werk en privé te realiseren. In die zoektocht naar balans ben ik erachter gekomen dat ik het heel belangrijk vind om goed naar mijn lichaam te luisteren en dicht bij mijzelf te blijven. Dit is mijn grootste drijfveer geweest om de opleiding tot homeopathisch verloskundige te gaan starten. Ik zie in het dagelijks leven dat mensen steeds verder van de natuur af zijn gaan staan en dit kan diverse gezondheidsproblemen geven. Ik hoop dat door middel van homeopathische begeleiding in de zwangerschap nog meer baby's een gezonde en veilige start in het leven kunnen maken.


 

Homeopathische begeleiding tijdens je zwangerschap bevalling of kraambed.

Ik ben bereikbaar op werkdagen op telefoonnummer 0180 43 35 52

Maar stuur liever een mail naar: info@natuurlijk-zwanger.nl of vul het contactformulier in.

 

Ik neem dan z.s.m. contact met je op.